Werken bij Anycoin Direct

Bij Anycoin Direct hangt een fijne open sfeer, dit maakt werken bij Anycoin Direct een feestje. De band tussen de collega’s onderling is ook erg goed, zo goed zelfs dat er ook gesproken wordt van de Anyfamilie.Als individuele medewerker echt het verschil kunnen maken, samen een bedrijf groot maken. Dat kan bij Anycoin Direct. De snelheid en ontwikkeling van het bedrijf bieden enorm veel kansen om je stempel te drukken & (persoonlijk) te groeien in professionele setting. Deze groei wordt actief gestimuleerd en met maatwerk gefaciliteerd. On the job coaching, passende opleidingen en de mogelijkheid om van je fouten te leren.


Benieuwd naar onze vacatures?

Wat maakt Anycoin Direct dan zo leuk?

Fijne sfeer

Bij Anycoin Direct hangt een fijne open sfeer, dit maakt werken bij Anycoin Direct een feestje. De band tussen de collega’s onderling is ook erg goed, zo goed zelfs dat er ook gesproken wordt van de Anyfamilie.

Veel vrijheid

Bij Anycoin Direct krijg je veel vrijheid, in werkplek, werktijden maar ook in werkzaamheden. Goede ideeën worden hier gewaardeerd en worden ook omgezet in projecten, er heerst hier een echte aanpakkersmentaliteit.

Werkplezier

Naast hard werken is er bij Anycoin Direct ook genoeg ruimte voor plezier. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de leuke Vrijdagmiddagborrels maar daarnaast komen er ook genoeg memes langs. Ook tijdens het werk is er genoeg tijd voor lol, een werkdag vliegt zo voorbij.

“De platte organisatiestructuur die alle communicatie erg laagdrempelig maakt. De goede sfeer en de duidelijke aandacht daarvoor van 'bovenaf' (ondanks de platte structuur).”
Joe Random
Customer Support Anycoin Direct

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:ASP.NET (Core) Developer

Omdat we ons steeds verder ontwikkelen en een duurzaam team willen opbouwen, zijn we op zoek naar een nieuw teamlid. Als ASP.NET / C# developer, zorg je dat Anycoin Direct de makkelijkste, snelste en veiligste technieken en services biedt.

ASP.NET (Core) DeveloperDevOps Engineer

Als DevOps Engineer zorg je dat het platform van Anycoin Direct altijd up and running is. Hoe? Door het automatiseren van onderhoud gerelateerde taken, het beveiligen van onze CI/CD pipelines en uit het verder ontwikkelen van onze cryptocurrency specifieke services.

DevOps Engineer