Gas

Wat is GAS?

GAS is een token op het NEO netwerk welke wordt gebruikt voor het uitvoeren van smart contracts en het betalen van transacties. De GAS token is gecreëerd om als betaalmiddel gebruikt te worden op het NEO netwerk. GAS is in tegenstelling tot NEO wel deelbaar. Door NEO te bewaren in een officiële NEO wallet, kunnen gebruikers GAS accumuleren. Gebruikers kunnen dus beide tokens in eenzelfde adres / wallet bewaren.

Which Gas wallets does Anycoin Direct recommend?

At Anycoin Direct we have made a selection of recommended GAS wallets for our customers:

Be aware, that Anycoin Direct is not responsible for the usage of these wallets. Always do your own research!

Waar kan ik mijn GAS transactie inzien?

Je vindt je GAS transactie in een van de volgende block explorers:

Voer in het zoekvenster je transactie-ID, TXID (je vindt deze in het overzicht van je order) of walletadres in om je transactie te zoeken.